Ön itt van: Home

Cikkek

Előadássorozat: A középkor kutatásának legújabb eredményei Bács-Kiskun megyében

Viski Károly Múzeum Kalocsa Előadássorozat A középkor kutatásának legújabb eredményei Bács-Kiskun megyében 2022. 10. 12. – 2022. 12. 07. Kalocsa, Szent István király út 25.Viski Károly Múzeum Kalocsa A középkor kutatásának legújabb eredményei Bács-Kiskun megyében 2022. október 12. 17:00 ROMSICS IMRE: Élet a vizek között A Kalocsai Sárköz települései a XI–XVII. században 2022. október 19. 17:00 PÁNYA ISTVÁN: Solt vármegye középkori településhálózata 2022. november 2. 17:00 PAP EVELIN: Út a pogányságtól a kereszténységig A Türr István Múzeum középkori kutatásai az új állandó kiállítás tükrében 2022. november 16. 17:00 CSUVÁR–ANDRÁSI RÉKA: Földöntúli gazdagság Új honfoglalás kori kutatások Baja környékén 2022. december 7. 17:00 SZABÓNÉ LANTOS ANDREA: Elfedve, nem feledve...  A dunapataji református templom régészeti kutatásának eredményei A programokon való részvétel ingyenes. Az előadássorozatot támogatta a Nemzeti Kulturális alap a "KÖZÉPKORI FALVAK ÉS TEMPLOMOK KUTATÁSa A KALOCSAI SÁRKÖZ K-I FELÉBEN" című pályázat keretében. F.k.: Romsics Imre múzeumigazgató

Meghívó letöltése: 1. oldal JPG, 2. oldal JPG
Plakát letöltése: JPG

A Viski Károly Múzeum Kalocsa és a Kalocsai Múzeumbarátok Köre tisztelettel meghívja Önöket "A középkor kutatásának legújabb eredményei Bács-Kiskun megyében" előadássorozat előadásaira a Viski Károly Múzeumba (Kalocsa, Szent István király út 25.).

A programokon való részvétel ingyenes.
Az előadássorozatot támogatta a Nemzeti Kulturális Alap a "KÖZÉPKORI FALVAK ÉS TEMPLOMOK KUTATÁSA A KALOCSAI SÁRKÖZ K-I FELÉBEN" című pályázat keretében.

Volt előadások

1. előadás: ROMSICS IMRE: Élet a vizek között -- Fényképek

2. előadás: PÁNYA ISTVÁN: Solt vármegye középkori településhálózata -- Fényképek

3. előadás: PAP EVELIN: Út a pogányságtól a kereszténységig -- Fényképek

4. előadás: CSUVÁR–ANDRÁSI RÉKA: Földöntúli gazdagság -- Fényképek

5. előadás: SZABÓNÉ LANTOS ANDREA: Elfedve, nem feledve... -- Fényképek

Térkép

Térkép

Free business joomla templates