Ön itt van: Home

Cikkek

Művészeti Alkotótábor a Nicolas Schöffer Gyűjteményben

B -Bn KOR: 8-18 Te 0 et Ba JúLius 08.-12885 VAKÁCIÓ  Ja A 7) NICOLAS SGHÖFFER j GYŰJTEMÉNYBEN  9.00 - 16.00-IG  PROGRAMOK:  MŰVÉSZET 8. JÁTÉK KREATIVITÁS 8. SPORT     Kalandra fel!  A táborozókat Schnúr Helga tanárnő vezeti a képzőművészet  rejtelmeibet A tábor minimum 10 fő jelentkezése es n-indul. A részvételi ve ee, 000 Ft, mely két tkez st(1 hé det, 1u át)is alma  További Informáeiő ő és  jelentkezés: IE

Művészeti Alkotótábor a Nicolas Schöffer Gyűjteményben

Időpontja: 2024. július 8–12-ig
Jelentkezési határidő: 2024. június 30.
Helyszíne: Nicolas Schöffer Gyűjtemény
Naponta: 9.00-16.00-ig
Étkezés: ebéd, uzsonna

Egy héten keresztül a gyermekeké, a kreativitásé a terep. Mindennap izgalmas művészeti foglalkozásokkal várjuk a táborozókat. Tanári mentorálás mellett a gyermekek megismerkedhetnek különböző művészeti eljárásokkal, anyagokkal, technikákkal.
A kreativitást és kézügyességet fejlesztő gyakorlati foglalkozásokon lesz formázás, szobrászkodás, kollázs készítése, látvány utáni rajzolás és festés is. A résztvevők élményszerűen megismerkedhetnek a kinetikus és kibernetikus művészettel, Nicolas Schöffer művészetével.

A hét minden napján új dolgokat alkotunk, valamennyi eszközt, felszerelést és anyagot biztosítunk a jelentkezők részére, az elkészített műveket pedig táborozóink haza is vihetik magukkal emlékül.

Táborvezető: Schnúr Helga rajztanár
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj: 39.000 Ft/fő, amely valamennyi költséget tartalmazza.

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet.

A program változásának jogát fenntartjuk!

Free business joomla templates